///// This is an example of a HTML caption with a link.

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 2.59
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه بستنی خانگی
01-03-2011, 03:49 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-03-2011 03:53 AM، توسط s_simorq.)
ارسال: #1
طرز تهیه بستنی خانگی
بستنی یکی از اون خوراکیهاییه که همه دوستش دارن و خوردنش مربوط به فصل خاص یا جای خاصی نمیشه. بستنی طعمها و شکلهای متنوعی داره و هر کسی با هر سلیقه غذایی میتونه بستنی دلخواهشو پیدا کنه و از اون لذت ببره.

[تصویر:  mangosorbet_Full.jpg]



اگه این روزها به بستنی فروشی ها سر زده باشین توی یخچالهای ویترینی ظروف انواع متنوعی از بستنی با طعمهای گوناگون رو می بینین که توجه رهگذرها رو به خودش جلب می کنه. من خودم به شخصه هیچ علاقه ای به خوردن این بستنی ها ندارم. برای اینکه اولاً بسته بندی مناسبی ندارن، ظرفهای بستنی ها به اندازه کافی تمیز نیستن، تاریخ مصرف بستنی ها مشخص نیست و معلوم هم نیست که هر کدوم چه مدت داخل یخچال بوده و از همه مهمتر معلوم نیست که توشون از چه موادی استفاده شده.
در اینجا بهتون یاد میدم که چجوری خودتون توی خونه بستنی با هر طعمی که دلتون می خواد درست کنین و از سلامتش هم مطمئن باشین. درست کردن این بستنی به ابزار و لوازم پیشرفته احتیاج نداره و فقط کافیه یه بلندر (مخلوط کن) داشته باشین با یه مقدار حوصله که بتونین این بستنی رو درست کنین!
مواد لازم
1) شیر پر چرب یک لیتر

[تصویر:  Ice%20Cream-2.JPG]


2) شکر 150 گرم

[تصویر:  Ice%20Cream-3.JPG]


3) پودر ثعلب 3 قاشق چایخوری (می تونین از عطاری تهیه کنین)


[تصویر:  Ice%20Cream-4.JPG]

4) طعم دهنده به هر میزان که دوست دارین

[تصویر:  Ice%20Cream-1.JPG]




نکته 1: من توی درست کردن این بستنی از مغز میوه پرتقال استفاده کردم. شما میتونین از هر نوع میوه ای که دوست دارین یا شکلات و قهوه یا شربت و یا حتی انواع عرقیات سنتی برای طعم دار کردن بستنیتون استفاده کنین.
نکته2: اگه از رژیم غذایی تبعیت نمی کنین و دوست دارین بستنیتون پر ملات تر باشه می تونین 50 گرم خامه هم به مواد اولیه اضافه کنین.
طرز تهیه
شیر، شکر، طعم دهنده (و خامه) رو داخل مخلوط کن میریزیم و یک دقیقه اونها رو به هم میزنیم تا مخلوط یک نواخت بشه. بعد داخل مخلوط یک قاشق چایخوری ثعلب میریزیم و دوباره به هم میزنیم. ثعلب باعث افزایش غلظت شیر میشه. میزان این فزایش بستگی به مقدار چربی مخلوط و نوع طعم دهنده داره. هر چه چربی شیر بیشتر باشه با مقدار کمتری ثعلب به نتیجه می رسیم. اگر طعم دهنده آبکی باشه، یعنی اگه از میوه های آبدار یا عرقیات سنتی استفاده کنیم میزان ثعلب باید بیشتر باشه و اگه از میوه هایی مثل موز یا انبه استفاده می کنیم با مقدار کمتری ثعلب به نتیجه خواهیم رسید.
سپس مخلوط رو با یه قاشق چایخوری ثعلب به مدت 30 ثانیه می زنیم. بعد مخلوط رو چک می کنیم. مخلوط باید کف کنه و غلیظ بشه و حالت خامه مانندی به خودش بگیره و اگه یه قاشق اونو برداریم و دوباره سر جاش بریزیم مقداری از مخلوط به قاشق بچسبه. اگه این اتفاق نیفتاده بود دومین و بعد سومین قاشق چایخوری ثعلب رو اضافه می کنیم. البته اگه دیدین با مقدار کمتری ثعلب به نتیجه رسیدین لازم نیست همه رو اضافه کنین.


[تصویر:  Ice%20Cream-5.JPG]

[تصویر:  Ice%20Cream-6.JPG]




مخلوط که کف کرد، اونو داخل یه ظرف میریزیم و داخل فریزر میذاریم.

مخلوط باید 6 ساعت توی فریزر بمونه. هر یک ساعت هم باید مخلوط رو در بیاریم و به هم بزنیم.


[تصویر:  Ice%20Cream-8.JPG]



در پایان 6 ساعت می تونین بستنی رو میل کنین.
البته دقیقاً مثل بستنی هایی نیست که از بیرون می خرین. ممکنه موقع خوردن بلورهای ریز یخ رو توی دهن احساس کنین.
برای رفع این حالت مخلوط رو به مدت 15 دقیقه از فریزر خارج کنین. بعد کم کم داخل مخلوط کن برزیزین و به هم بزنین. مخلوط کاملاً یکنواخت خواهد شد.

[تصویر:  Ice%20Cream-9.JPG]


برای زیباتر شدن و خوش طعم تر شدن بستنی می تونین مقداری میوه خرد شده یا شکلات سیاه خرد شده یا خامه یخ زده (اگه بستنی زعفرانی درست کردین) به بستنی اضافه کنین. حالا اگه به مدت نیم ساعت دیگه توی فریزر قرار بگیره، یه بستنی خیلی عالی درست خواهد شد.


[تصویر:  Ice%20Cream-10.JPG]


همونطور که در عکس می بینین بستنی که من درست کردم زرد خیلی کمرنگه. من توی این بستنی از سه تا پرتقال نسبتاً بزرگ استفاده کردم اما باز هم کمرنگ شده. این خودش دلیل کاملاً واضحیه برای اینکه رنگهایی که توی بستنی های بیرون به کار میره رنگهای طبیعی نیستن.
حالشو ببرین!

به سه چیز افتخار نکن:
1) چیزی که نقشی در بدست آوردنش نداشتی
2) چیزی که با پول می تونی بخری
3) چیزی که بعد از مرگت توی قبر نمیبری!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
5 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا